Tel.:
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

Tel.:  0745-554121

Preturi web design

Lista de preturi pentru serviciile de creare site si servicii conexe

Consulta lista noastra de preturi

Preturi creare site web
400 Euro* Site de prezentare Responsive

Site de prezentare firma responsive - cu varianta de mobil, site care se poate vizualiza pe orice desktop, laptop, tableta sau telefon mobil, cu continut editabil: meniuri, submeniuri, pagini editabile, SEO on-site inclus.

1000 Euro* Site prezentare + Catalog produse

Site de prezentare firma responsive - cu varianta de mobil, cu catalog de produse, editabile dintr-un panou de administrare: poti adauga produse din Excel/CSV, edita titlul, pretul, descrierea, galeria de poze, specificatiile de produs.

1300 Euro* Magazin virtual - Webshop

Realizare magazin virtual pe o platforma eCommerce proprie, dezvoltata timp de 7 ani. Categorii, subcategorii produs editabile, specificatii si filtre configurabile, upload si download produse din fisier Excel/CSV. Optional: varianta Responsive.

1500 Euro* Portal de oferte

Creare portal pe o platforma proprie, dezvoltata timp de 7 ani. Categorii, subcategorii oferta editabile, specificatii si filtre configurabile, formulare de cautare configurabile pentru fiecare categorie. Optional: varianta Responsive.

50 Euro/Luna* Abonament SEO/SEM

Abonament de optimizare si promovare site - optimizare si promovare continua a site-ului tau, link building (inscriere in directoare de calitate), gestionare campanii AdWords si Facebook Ads, promovare pe retele sociale.

50 Euro/Luna* Webmastering

Adaugare si modificare continut pe site-ul tau: daca nu ai timpul necesar pentru a edita continutul site-ului tau, ne ocupam noi de acest lucru: adaugam pagini noi, texte, poze, galerii, modificam continutul existent.

80 Euro* Creare Logo

Creare logo de la 0, ilustratie vectoriala, pe baza cerintelor clientului. Te rugam sa consulti pagina de portofoliu pentru a vedea logo-urile create de noi.

Contacteaza-ne / Cere o oferta personalizata:

Trimite o cerere de oferta de pret prin intermediul acestui formular si iti vom raspunde cat de repede putem. Cu cat descrii mai detaliat proiectul de care ai nevoie cu atat mai precis putem determina pretul proiectului, in functie de timpul si workload-ul necesar.

*Toate preturile sunt preturi de referinta, de pornire. Te rugam sa ne contactezi pentru oferte detaliate si personalizate. La pret nu se adauga TVA pentru ca suntem neplatitori de TVA conform legii. In cazul proiectelor complexe, preturile se pot negocia, si acceptam plata in rate.

Oferte

Home Portofoliu Oferte Servicii Produse SEO Preturi Blog Clienti Despre Noi Contact
×