Tel.:
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

Tel.:  0745-554121

Despre Marconi Media

8 ani de activitate sub brandul Marconi Media, 15 ani experienta in design, 8 ani experienta in Web Design, peste 200 clienti multumiti.

Despre Marconi Media Web Design
De ce sa alegi Marconi Media?

Pe de o parte pentru ca incercam sa introducem un standard nou de calitate in domeniul Web Design, punand accent pe calitate, dar si pentru ca oferim servicii complete de Dezvoltare Site-uri Web la preturi corecte. Pe de alta parte, pentru ca nu ne speriem de "avioane":) Ok, toate firmele de web design creeaza site-uri de prezentare, magazine virtuale si chiar si portaluri. Dar de obicei ele fac acest lucru folosind solutii ready-made pe cat se poate, astfel nu se pot conforma cu cerinte prea "indraznete". Ei prezinta ce se poate face cu o solutie CMS sau eCommerce ready-made, downloadata de pe internet si posibilitatile de customizare lasa de dorit. Noi lucram preponderent cu platforme proprii pentru toate tipurile de site-uri, si putem spune ca am creat inclusiv retele de socializare ultracomplexe. Totodata, si nu in ultimul rand, din cauza consistentei in calitatea serviciilor si produselor oferite, fara de care nu am fi reusit sa ramanem pe o piata suprasaturata de servicii web.

Scopul

Scopul agentiei noastre este de crea solutii web Premium si de a impune standarde noi in ceea ce priveste calitatea identitatii vizuale si ergonomia interfetelor web. Credem in solutii inovative, originale in rezolvarea problemelor de imagine si de functionalitate, din aceasta cauza nu refolosim niciodata template-uri, fiecare site are imaginea proprie, identitate distincta. Nu folosim sisteme de gestionare a continutului gata facute cu exceptia cazurilor in care este cerinta clientului, pentru ca acestea contin o multime de elemente de care clientul poate ca nu va avea nevoie: personalizam site-ul exact dupa cerintele clientului.

Agentia

Marconi Media s-a infiintat in luna februarie, 2008, dupa cativa ani buni de freelancing in Web Design. Inca de la inceput cream site-uri web simple, bazate pe solutii CMS si eCommerce proprii, si de-a lungul a 7 ani am reusit sa dezvoltam un CMS (Sistem de management al continutului - pentru editarea continutului site-urilor) atat de diferit de tot ce exista pe piata - responsive in mod nativ, cu editare vizuala, in-context, drag & drop pentru elementele paginii, redimensionare poze + texte si alte feature-uri specifice. Astfel am decis sa ne unim sub un singur nume pentru a crea un brand: Marconi Media. Se poate spune ca am pornit de la o afacere de familie, numele Marconi fiind si numele de familie al unuia dintre fondatori, dar in acest moment lucram cu mai multi programatori alesi pe baza cunostintelor si experienta lor imensa (peste 8 ani), iar designul se face de catre persoane cu o experienta de peste 14 ani in Design/Desktop Publishing/PrePress, echipa noastra incluzand si designeri cu diploma de la Universitatea de Arte si Design Ion Andreescu, Cluj-Napoca. Scopul nostru a fost intotdeauna de a impune brand-uri puternice pe web, care de-a lungul anilor au fost acompaniate si de produse CMS si eCommerce, precum portale "tailor-made", create de la 0, exact dupa cerintele clientilor. Am lucrat pe proiecte din exterior, din S.U.A., Marea Britanie, Norvegia, Germania, Islanda, Elvetia precum si cu clienti de renume din Romania: Universitatea Babes-Bolyai, Transilvania Constructii, EuroGSM, Coldea Constructii, Tara Imobiliare, MIBO iar cartea noastra de vizita este portofoliul de site-uri create in mai bine de 7 ani. Incercam sa tintim segmentul de site-uri/interfete web Premium, consideram ca sunt destule firme care scot site-uri web pe banda rulanta ca sa tina preturile sub cel al pietei. Preturile practicate de noi nu sunt cele mai mici, dar sunt preturi corecte, gandite separat pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificatiile tehnice, cerinte de functionalitate.

Reprezentant legal:

Negulescu Eniko PFA
CUI: 23315547
Nr. Reg. Ord. Com.: F12/306/2008
office[at]marconimedia.ro
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

De ce sa alegi Marconi Media? Pentru ca suntem o agentie web cu peste 8 ani de activitate in domeniul Web Design, peste 15 ani de experienta in domeniul identitatii vizuale, si am servit peste 200 de Clienti. De mai bine de 8 ani oferim servicii de web design, creare site, optimizare si promovare site folosind solutii software custom-built, la preturi corecte. Ne distantam de cei care produc site-uri si solutii web "pe banda rulanta", punem accent pe calitate in defavoarea cantitatii.

Copyright 2016, Marconi Media, Toate drepturile rezervate. Copierea designului, imaginilor sau a textelor constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Despre Noi

Home Portofoliu Oferte Servicii Produse SEO Preturi Blog Clienti Despre Noi Contact