Tel.:
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

Tel.:  0745-554121

Clienti

Ei au avut incredere in noi

Preturi creare site web
Parerea clientilor: Niculcea Emil, www.8imarket.ro:

Multumesc. Acesta este cuvantul pe care cei ce au muncit la site-ul nostru il merita. Spune tot. Au livrat la timp, produsul e bun iar seviciile post vanzare gen "client assistance" au meritat toti banii. Fluxul de feedback a fost unul constant si implicarea partenerilor a fost maxima. Cu gandul deja la urmatorul nostru proiect, stim cu cine vom face in continuare afaceri. Succes!

Radu Tudor, www.rtm-jaluzele.ro:

Am colaborat cu Marconi Media pentru realizarea site-ului web de prezentare cu CMS rtm-jaluzele.ro. Suntem foarte multumiti de felul in care arata site-ul in forma finala si de functionalitatea lui. De asemenea, apreciem seriozitatea cu care si-au respectat termenele promise si promptitudinea cu care au operat modificari ori de cate ori a fost necesar. Ii recomandam cu caldura!

Ovidiu Triteanu, www.cazarebusteni.eu

Recent mi-a fost predat site-ul web (portalul) www.cazarebusteni.eu, sunt foarte multumit de el, am colaborat bine cu ei, sunt niste profesionisti 101%. Site-ul este deja pe locul 7 in google.ro, dupa doar 2 saptamani de la lansare, felicitari Marconi Media. Recomand cu incredere!

www.rockromania.ro

Am colaborat cu Marconi Media pentru realizarea site-ului rockromania.ro. Pornind de la pretul ofertei pana la finalizarea proiectului pot afirma ca am fost foarte multumit de colaborarea cu ei. Recomand cu caldura.

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

De ce sa alegi Marconi Media? Pentru ca suntem o agentie web cu peste 8 ani de activitate in domeniul Web Design, peste 15 ani de experienta in domeniul identitatii vizuale, si am servit peste 200 de Clienti. De mai bine de 8 ani oferim servicii de web design, creare site, optimizare si promovare site folosind solutii software custom-built, la preturi corecte. Ne distantam de cei care produc site-uri si solutii web "pe banda rulanta", punem accent pe calitate in defavoarea cantitatii.

Copyright 2016, Marconi Media, Toate drepturile rezervate. Copierea designului, imaginilor sau a textelor constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Clienti

Home Portofoliu Oferte Servicii Produse SEO Preturi Blog Clienti Despre Noi Contact