Tel.:
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

Tel.:  0745-554121

Servicii web design

Serviciile de web design oferite de Marconi Media

Consulta lista noastra de servicii, si daca nu gasesti ceea ce cauti, te rugam sa ne contactezi. In principiu putem crea orice functionalitate/orice tip de site web. Pentru preturi te rugam sa consulti paginile de Preturi si Oferte.

Portofoliu Web Design

Creare site de prezentare firma

Cream site-uri web de prezentare firma cu continut editabil de tine, cu editare WYSIWYG (What You See Is What You Get), editare prin drag & drop, image & text resize, si interfata responsive. 80% din site-urile de prezentare create de noi au ajuns in topul Google, multe din ele doar cu SEO on-site inclus in pretul crearii site-ului.

Realizare site de prezentare firma cu catalog de produse

Multe firme doresc sa prezinte si produsele lor pe site, nu doar firma in sine. Iti punem la dispozitie un sistem prin care poti crea categorii si subcategorii, poti uploada produse in ele prin upload din fisier Excel/CSV, si le poti edita (denumire, cod, descriere, galerie poze, specificatii).

Creare magazin online/Webshop

Cream magazine online custom-built pe o platforma proprie: upload si download de produse din Excel/CSV, aditare categorii si subcategorii, editare specificatii produse, configurare filtre si sortari, import de produse de la provider din feed-uri B2B (.xml, CSV), flexibilitate marita, preluare de preturi automatizata. Interfata responsive.

Portaluri de oferte

Realizam portaluri de oferte sau de orice alt fel pe o platforma de portal proprie: editare categorii si sibcategorii, editare specificatii oferte, configurare filtre si sortari, SEO on-site automatizat, panou de administrare avansat cu control asupra ofertelor, utilizatorilor, locatiilor, etc., flexibilitate marita.

Site-uri web cu online booking/rezervari online

Cream site-uri web cu booking online pentru hoteluri, firme de transport, sau pentru oricine doreste o astfel de functionalitate, insotita de un backend avansat cu lista rezervarilor, controlul deplin asupra lor, generare liste pasageri si deconturi, sau orice alt tip de functionalitate la cerere.

Implementare si integrare Blog

Implementam si integram bloguri pe platforma WordPress, fiind cea mai de seama platforma pentru Bloguri, cu un grad inalt de customizabilitate. Livram site-uri cu bloguri Wordpress implementate in meniu, si lista ultimelor articole + extrase din ele pe Home Page.

Implementare si integrare Forum

Implementam si integram forumuri pe platforme de forum open-source in site-urile pe care le cream. Forumurile se pot customiza din punct de vedere al felului cum arata, si ofera administrare avansata pentru viitorii administratori de forum.

Optimizare si promovare site - SEO/SEM

Oferim servicii de optimizare si promovare continua: optimizam site-urile si le promovam pe baza unui abonament lunar, facem link building corect (conform google guidelines), elaboram campanii AdWords si Facebook Ads, promovam site-ul pe retele sociale, si iti aducem vizitatori si cumparatori.

Creare logo si branding

Cream logo-uri custom, inlustrate vectorial, create de la 0. Punem accent pe imaginea unei firme, si pe identitatea vizuala, pentru ca de ea depinde prima impresie (si nu numai) a vizitatorului.

Dezvoltare UI/UX pentru aplicatii/software enterprise

Aveti nevoie de o interfata profesionala, custom, pentru un soft enterprise pe care il dezvoltati? Cream interfete, controale si layouturi custom, standard sau responsive, seturi de iconite create de la 0 vectorial.

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

De ce sa alegi Marconi Media? Pentru ca suntem o agentie web cu peste 8 ani de activitate in domeniul Web Design, peste 15 ani de experienta in domeniul identitatii vizuale, si am servit peste 200 de Clienti. De mai bine de 8 ani oferim servicii de web design, creare site, optimizare si promovare site folosind solutii software custom-built, la preturi corecte. Ne distantam de cei care produc site-uri si solutii web "pe banda rulanta", punem accent pe calitate in defavoarea cantitatii.

Copyright 2016, Marconi Media, Toate drepturile rezervate. Copierea designului, imaginilor sau a textelor constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Servicii

Home Portofoliu Oferte Servicii Produse SEO Preturi Blog Clienti Despre Noi Contact