Tel.:
0745-554121

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

→ Cere o oferta

info[at]marconimedia.ro

Tel.:  0745-554121

SEO + SEM - Optimizare si promovare site

Optimizare si promovare site

Detinem o ‘reteta’ SEO proprie, cu ajutorul careia am adus o mare parte a site-urilor create de noi pe prima pagina in Google. Iti aducem site-ul in topul Google, si iti aducem clienti pe site pe baza unor abonamente de SEO cu plata lunara.

Preturi creare site web

Optimizare site web - SEO

Optimizarea unui site, SEO-ul se refera de obicei la tehnici de imbunatatire a site-urilor care vizeaza site-ul in sine, si continutul lui. Un site optimizat pentru motoarele de cautare inseamna o structura optimizata pentru ca vizitatorii sa gaseasca usor ceea ce cauta, cod HTML optimizat pentru motoarele de cautare, continut (texte, poze, elemente media) optimizat, conceput pentru a fi informativ si folositor vizitatorilor, precum si multe alte elemente marunte optimizate. O agentie de web design trebuie sa gandeasca fiecare site web cu SEO "in mind" inca din stadiul de design, pentru ca inclusiv aranjarea elementelor in pagina influenteaza perceptia motoarelor de cautare asupra site-ului.

Optimizare site SEO

Promovare site web - SEM

Promovarea unui site web consta in activitati de optimizare off-site: link building (cladirea unei retele de linkuri care duc catre site), crearea si gestionarea unor campanii Adwords si Facebook Ads (acestea sunt campanii platite), si chiar promovarea site-ului pe cai de media: Radio, Televiziune, Bannere stradale, etc. Multi oameni cad in capcana usurintei crearii unei campanii platite si pierd cantitati considerabile de bani, configurand campaniile Adwords si Facebook ads pe cont propriu, fara a cunoaste lacunele acestora prin care se pierd cantitati mari de bani si se dobandesc putini vizitatori, de aceea este recomandat ca aceste campanii sa fie configurate si gestionate de persoane care au experienta in PPC Marketing (Pay-per-Click Marketing).

Promovare site SEM
De ce sa platesc un abonament de optimizare + promovare (SEO + SEM)?

Marketing Online pentru afacerea ta - Lansarea unui site, fie el extraordinar de bun, nu aduce cu ea implicit si clienti. Un site fara SEO on-site bine elaborat si o campanie de marketing/promovare online bine pusa la punct este ca un hipermarket in mijlocul junglei: poate fi extraordinar de modern, daca oamenii nu stiu de el, nu va avea succes. Trebuie sa te gandesti la o analogie cu un magazin real: daca magazinul nu este situat intr-o zona potrivita, cu "vad comercial bun", clientii nu vor intra, pentru ca nu stiu de el. Insa daca magazinul este situat intr-o zona potrivita din punct de vedere comercial, proprietarul oricum achita pretul pentru acest lucru, chiria fiind pe masura.

Pretul abonamentului de optimizare si promovare pentru un site web, care aduce aproximativ acelasi numar de clienti ca un "vad bun" poate fi mult mai mic decat o chirie pentru un spatiu comercial cu "vad bun". Intelegand acest lucru, proprietarii de site-uri web pot sa dobandeasca un numar foarte mare de clienti, de pe motoarele de cautare, din rezultatele organice si din cele platite (AdWords), platind mult mai putin, si fara a avea nevoie de un spatiu comercial.

Cream site-uri tinand cont de Google Webmaster Guidelines

Site-urile create de noi sunt elaborate pe baza ghidului pentru webmasteri pus la dispozitie de Google, sub urmatorul link: Google Webmaster Guidelines

Servicii incluse in abonamentele noastre SEO:
  • - Optimizare continua a codului HTML
  • - Optimizare continua a continutului textual
  • - Consultanta privind formularea si redactarea continutului textual
  • - Link building, adaugare doar in directoare de calitate, cantitate mica de linkuri adaugate, astfel ca sa nu fie considerat link spamming
  • - Elaborare si intretinere campanie AdWords sau/si Facebook Ads
  • - Promovare pe retele sociale, creare profil, postare anunturi cu link in ele
  • - Prezentarea rezultatelor lunare sub forma unui document cu statistici SEO/SEM
Efecte optimizare si promovare site

Adresa:
Str. Fabricii Nr. 7,
Cluj-Napoca
Romania


→ Cere o oferta

De ce sa alegi Marconi Media? Pentru ca suntem o agentie web cu peste 8 ani de activitate in domeniul Web Design, peste 15 ani de experienta in domeniul identitatii vizuale, si am servit peste 200 de Clienti. De mai bine de 8 ani oferim servicii de web design, creare site, optimizare si promovare site folosind solutii software custom-built, la preturi corecte. Ne distantam de cei care produc site-uri si solutii web "pe banda rulanta", punem accent pe calitate in defavoarea cantitatii.

Copyright 2016, Marconi Media, Toate drepturile rezervate. Copierea designului, imaginilor sau a textelor constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

SEO / SEM

Home Portofoliu Oferte Servicii Produse SEO Preturi Blog Clienti Despre Noi Contact